Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta fresca
- 300 g de harina y un poco más para espolvorear
- 3 huevos
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- 1 cda de aceite de oliva extra virgen
Pesto de arúgula y requesón
- 80 g de aceite de oliva extra virgen
- 20 g de queso parmesano, en trozos (2-3 cm)
-
20
g de queso pecorino, en trozos (2-3 cm)
of 20 g de queso manchego, en trozos (2-3 cm) - 150 g de arúgula, lavada y escurrida
- 20 g de nueces
- 20 g de pistaches descascarillados
- 1 diente de ajo, pelado (optioneel)
-
100
g de queso ricotta, fresco
of 100 g de requesón - 2000 g de agua, para hervir
- 2 cdas de sal fina, para salar el agua
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2626 kJ / 628 kcal
- Eiwitten
- 20.14 g
- Koolhydraten
- 55.76 g
- Vetten
- 36.08 g
- Vezels
- 3.58 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Minestrone
45min
Sopa de chícharo y hierbabuena
30min
Keppe charola
1h 40min
Fetuccini con hongos TM6
1h
Fideo seco en salsa de chiles
35min
Chowder de queso
35min
Sopa Tex Mex de pavo
50min
Sopa de chícharo
1h 30min
Risotto con poro y limón
25min
Fetuccine con hongos
1h
Risotto con parmesano
30min
Risotto con calabaza y tocino
25min