Bakłażany z glazurą miso (Nasu dengaku)
TM5 TM6

Bakłażany z glazurą miso (Nasu dengaku)

4.2 (27 beoordelingen)

Ingrediënten

  • olej, do natłuszczenia przystawki Varoma
  • 2 bakłażany (ok. 250 g każdy)
  • 90 - 100 g pasty miso
  • 20 g mirinu
  • 15 g cukru
  • 20 g sake
  • 160 g wody
  • 1 łyżeczka ziaren sezamu, uprzednio uprażonych, do dekoracji

Voeding
per 1 porcję
Calorieën
735 kJ / 176 kcal
Eiwitten
3 g
Koolhydraten
9 g
Vetten
12 g
Vezels
4.8 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten