Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g białego chleba, pokrojonego na kawałki
- 40 g cebuli szalotki, przekrojonej na pół
- 2 ząbki czosnku
- 250 g jarmużu, pokrojonego na kawałki, bez twardych części
- 50 g oliwy z oliwek
- 2 łyżeczki kminu rzymskiego, mielonego
- 70 g sera feta, pokrojonego na kawałki
- 6 łodyżek mięty, świeżej, tylko liście, posiekanych
- 1 jajko
- ½ łyżeczki soli
- olej, do smażenia
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1558.5 kJ / 372.2 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 35.8 g
- Vetten
- 22.9 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kotleciki pietruszkowe
25min
Kotleciki z marchewki
1h 20min
Kotlety brokułowe z salsą rzodkiewkową (wegańskie)
1 Std. 10 Min
Kalarepa à la ryba po grecku
50min
Paneer ze szpinakiem (Saag Paneer)
13 Std. 5 Min
Frittata z jarmużem i ziemniakami
1 Std. 10 Min
Bolognese z boczniaków z cukiniowym makaronem
50min
Kulki z cukinią i serem feta
40min
Pasta bezjajeczna
5min
Wegeburgery z kaszy jaglanej i buraka
1h 15min
Falafele z bobu i cieciorki
50min
Wegańska kaszanka z czarną soczewicą
1h 30min