Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 500 g Wasser
- 200 g Kartoffeln, mehligkochend, in Würfeln (2 cm)
- 250 g Mehl
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 1 Ei
- 20 g Butter
- 1 ¼ TL Salz
- 1 Prise Muskat
Belag
- 80 g Schalotten
- 1 Chilischote, klein, entkernt
- 15 g Butter
- 200 g Rhabarber, geschält, in Stücken
- 25 g brauner Zucker
- ½ TL Salz
- 150 g Schmand
- Kräutersalz
- Pfeffer
-
80
g gekochter Schinken, in Streifen
of 80 g roher Schinken, in Streifen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2065 kJ / 493 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 4.8 g
Alternatieve recepten
Pflaumen-Käsekuchen
4h
Topinambur und Rote Bete in Ingwersud
1h 30min
Basilikum-Apfel-Tarte
2 Std. 40 Min
Birnen-Blondie
1 Std. 15 Min
Mandel-Biscotti mit pochierten Quitten
1h 50min
Rhabarberlasagne
1 Std. 10 Min
Apfel-Walnuss-Salat mit Staudensellerie
20 min
Apfelkuchen mit Guss
1 Std. 20 Min
Polentaecken mit Rhabarberkompott
3h 40min
Feurige Stachelbeerkonfitüre
20 min
Stachelbeer-Schmand-Kuchen
1 Std. 40 Min
Obstkuchen mit Quark-Öl-Teig
50 Min