Compatibele versies
Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 ½ oz extra virgin olive oil, divided, plus extra to grease
- 2 sprigs fresh rosemary (leaves only) (approx. 2 tsp)
- 1 tsp fresh sage leaves (approx. 4 leaves)
- 1 tsp fresh thyme (leaves only)
- 16 oz butternut squash, peeled and cubed (1 in.)
- 3 oz shallots, finely sliced (approx. 2 shallots)
- 16 oz Brussels sprouts, trimmed, halved
- 5 oz apple, diced
- salt, to taste
- fresh ground black pepper, to taste
- 6 oz onion, quartered
- 4 ½ oz celery, diced
- 14 oz bread slices, cubed (1 in.)
- 12 oz vegetable stock
- 1 oz dried cranberries
- 1 oz chopped walnuts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1577 kJ / 377 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1 godz. 5 min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Broccoli Red Lentil Soup
30min
Acorn Squash Gratin
1j 55 menit
Black Bean Walnut Patties
35 Min
Apple Cranberry Chutney
1 godz. 5 min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 Min
Lentil Moussaka
2h 20min
California Stuffed Artichokes
55min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min