![Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C820AFAA-4689-4F98-A577-5F5C39B3A15C/Derivates/CD7E5BC7-FE90-400F-90C5-D344BB2C8815.jpg)
Compatibele versies
Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 ½ oz extra virgin olive oil, divided, plus extra to grease
- 2 sprigs fresh rosemary (leaves only) (approx. 2 tsp)
- 1 tsp fresh sage leaves (approx. 4 leaves)
- 1 tsp fresh thyme (leaves only)
- 16 oz butternut squash, peeled and cubed (1 in.)
- 3 oz shallots, finely sliced (approx. 2 shallots)
- 16 oz Brussels sprouts, trimmed, halved
- 5 oz apple, diced
- salt, to taste
- fresh ground black pepper, to taste
- 6 oz onion, quartered
- 4 ½ oz celery, diced
- 14 oz bread slices, cubed (1 in.)
- 12 oz vegetable stock
- 1 oz dried cranberries
- 1 oz chopped walnuts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1577 kJ / 377 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
1h 25min
Vegetarian Chili
50 Min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30 Min
Creamy Tomato Soup
30 Min
Bourbon Butter Basted Roast Turkey
28 godz. 20 min
Maple Cranberry Gingerbread
1h 25min
Apple Cranberry Chutney
1h 5 min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1h 5 min
Sausage Stuffed Mushrooms
1h 20min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35 Min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45 Min