Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Hefeteig
- 80 g Dinkel
- 225 g Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Pck. Trockenhefe
- 40 g Olivenöl
- 150 g Wasser
- 1 TL Salz
- 2 TL Majoran, getrocknet
Füllung und Fertigstellung
- 500 g Wasser
- 250 g Rote Bete, roh, klein, geschält, in Scheiben (5 mm)
- 180 g Möhren, in schrägen Scheiben (5 mm)
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 150 g Soja-Creme (z.B. Cuisine Soya von Alpro)
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Senf, vegan
- 1 TL geräuchertes Paprikapulver
- 30 g Hefeflocken
- 10 g gehobelte Mandeln
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1577 kJ / 377 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 6.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bohnen-Burger (vegan)
1 Std. 20 Min
Spinat-Tomaten-Quiche
1u. 45min
Brokkolibratlinge mit Radieschensalsa
1h 10min
Süßkartoffelstrudel mit Spinat und Pinienkernen
1h 40 min
Couscous-Taler mit Cranberrys
1 Std.
Vegane Käferbohnen-Burger
1u. 45min
Vollkorn Mangold-Quiche
1 Std. 30 Min
Gebratene Kräuterpolenta auf Ratatouille (vegan)
1 Std.
Black Bean Pattie
30 Min
Kartoffel-Mandel-Taler mit Bohnen und Tomatensauce
50 Min
Möhrenquiche mit Salbei
1h 35min
Mediterrane Hirseplätzchen mit Rosmarin
50 Min