Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g amêndoa c/ pele
- 75 g queijo parmesão
- 60 g sobras de pão
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 15 g salsa
- 90 g iogurte grego
- Azeite q.b. p/ untar e regar
- 1000 g lombo de bacalhau fresco s/ pele e s/ espinhas (2 unid. aprox.)
- 1000 g água
- 800 g batatinha nova cortada em metades
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2042 kJ / 489 kcal
- Eiwitten
- 45 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 6 g
Alternatieve recepten
Bacalhau com puré de grão e batata doce
35min
Salmão com laranja e cuscuz de brócolos
25min
Salmão com crosta de amêndoa e tagliatelle com espargos
35min
Bacalhau em lascas com crosta de coco e puré de verdes
55min
Lombo de salmão com crosta de ervas aromáticas e salada de batata
1 Std. 20 Min
Moqueca de salmão
2h 35 min
Salmão à florentina
45min
Salmão com crosta de amêndoa e puré de ervilhas e espinafres
50 Min
Crumble de pera com chocolate
30min
Abóbora-manteiga com bacalhau e camarão
2h
Crumble de banana e pera
30min
Lombinhos de porco com crosta de pistácio e puré de couve-flor - TM5
2h 30min