Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 dentes de alho
- 30 g azeite
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 1 folha de louro
- 500 g carne de borrego em cubos s/ nervos
- 1 c. chá de colorau
- 8 pés de hortelã, só as folhas
- 2 c. chá de sal
- 1 malagueta cortada em rodelas (optioneel)
- 1000 g água
- 400 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em cubos
- 20 g vinagre
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 954 kJ / 228 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 10 g
Alternatieve recepten
Guisado de borrego
13 Std.
Borrego guisado com batatinha nova
55 min
Guisado dos reis
13h 10 min
Ensopado de borrego
1h
Caldeirada de peixe
45min
Açorda de poejos
40 min
Tomatada de bacalhau bragançana
35 min
Frango com cogumelos em vinho tinto
45min
Sopa de beldroegas e tomate
50 min
Guisado de peixe e marisco
55 min
Sopa de cação
40 min
Sopa de alho-francês
40 min