Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Manteiga q.b p/ untar
- 50 g queijo flamengo
- 300 g água
- ½ c. chá de sal
- 250 g espargos verdes cortados em pedaços
- 100 g tomate seco, em óleo escorrido
- 100 g óleo
- 200 g farinha tipo 55, mais q.b p/ polvilhar
- 1 c. chá de fermento p/ bolos
- 1 c. chá de orégãos
- 4 ovos
- 100 g leite
- 50 g azeitonas pretas s/ caroço
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1290.7 kJ / 308.5 kcal
- Eiwitten
- 9.8 g
- Koolhydraten
- 28.7 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 3.1 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 356.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta de batata limpa-frigoríficos
1h 40 min
Assado de lentilhas
2h 25min
Scones de cebola e tomilho
30min
Torta de bacalhau
2 godz. 15 min
Gnocchi com abóbora e espinafres
1h 25min
Conchas de massa com espinafres e requeijão
1 Std. 10 Min
Empanada multicolor
1h 15 min
Tarte de feta e espinafres
40 Min
Caprese de beringela no forno com cuscuz
1 Std.
Tartes de alho-francês e cenoura
1h 15 min
Tabule com tomate e hortelã
1 Std.
Quiche de tomate
1 Std.