Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
P/ ralar
- 150 g pão de véspera
Recheio
- 15 g salsa
- 650 g polvo descongelado cortado em pedaços
- 300 g cebola cortada em pedaços
- 100 g água
- 50 g azeite
- 100 g farinha
- 1 gema de ovo
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
Massa
- 250 g farinha tipo 65
- 320 g água, mais q.b. p/ pincelar
- 60 g manteiga
- 1 pitada de sal
- 3 ovos batidos p/ panar
- Óleo q.b. p/ fritar
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 849 kJ / 203 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Pastéis de bacalhau
45 Min
Rissóis de camarão
1h 30min
Creme de frutos vermelhos
20min
Pão branco
15 Std.
Arroz malandro de nabiças com rissóis de berbigão
4 Std.
Pastéis de massa tenra de alheira
35 min
Bijoux de trigo e centeio
15sa 20 dk
Massa lêveda - Pão caseiro
1 Std. 5 Min
Bolo-rei conventual
3 Std.
Alheiras
3 Std.
Mini-rissóis de amêijoa
4 Std.
Rissóis de atum
2h