Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa choux
- 240 g água
- 120 g manteiga
- 1 pitada de sal
- 10 g açúcar
- 220 g farinha tipo 55
- 5 ovos batidos
Recheio
- 390 g leite condensado cozido
- 3 gemas de ovo
- 10 g amido de milho
- 50 g manteiga
Cobertura
- 100 g avelã torrada
- 130 g chocolate p/ culinária (44% cacau) partido em pedaços
- 70 g leite
- 20 g manteiga
- 30 g açúcar
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 767.9 kJ / 183.5 kcal
- Eiwitten
- 3.9 g
- Koolhydraten
- 17.2 g
- Vetten
- 11.3 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 36.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mini guardanapos
25 Min
Espécies de S. Jorge
1u. 15min
Bolachas xadrez
1h 5min
Croissants recheados com creme de chocolate
3 Std.
Bolas de Berlim com manteiga de amendoim e molho de chocolate
3 Std. 30 Min
Glacê
5 min
Napolitanas de chocolate
4 godz. 40 min
Donuts holes
2u. 5min
Tacos gelados
5 Std.
Bolas de Berlim
2 Std. 40 Min
Mini cupcakes com cobertura de mascarpone e cacau
45min
Churros com chocolate quente
45min