Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 60 g água
- 20 g azeite
- 60 g vinho branco
- 60 g banha
-
25
g fermento de padeiro fresco
of 2 c. chá de fermento de padeiro seco (8 g) - 2 ovos
- 600 g farinha tipo 65
- 1 c. chá de sal
Recheio
- 300 g cebola cortada em lâminas
- 80 g manteiga
- 15 g polpa de tomate
- 1 ½ c. chá de sal
- 20 g vinho branco
- 600 g carne de porco s/ nervos cortada em pedaços pequenos
- 35 g ketchup
- 35 g natas
- Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar
- 1 gema de ovo
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 1472.2 kJ / 351.9 kcal
- Eiwitten
- 12.6 g
- Koolhydraten
- 30.5 g
- Vetten
- 19.3 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 418.1 mg
Alternatieve recepten
Empadas de Castelo Branco
1h 40min
Empadinhas vegetarianas
1h 35min
Massa quebrada
5min
Pastéis de bacalhau
45 min
Empada de Páscoa
5u. 20min
Pastéis recheados com carne
2 Std. 15 Min
Empadas de camarão
50 min
Pastéis de massa tenra
3h
Massa folhada rápida
2 Std.
Empadas de frango e cogumelos
1 Std. 30 Min
Empada de galinha
2 Std.
Croquetes
3h