Apparaten en Accessoires
Folar de Olhão
Voorbereiding 10min
Totaal 4u. 30min
8 doses
Ingrediënten
-
água75 g
-
banha60 g
-
manteiga à temperatura ambiente, mais q.b. p/ untar100 g
-
sumo de laranja (1 unid. aprox.)80 g
-
2 c. chá de fermento de padeiro secofermento de padeiro fresco25 g
-
aguardente50 g
-
farinha tipo 65500 g
-
sal1 c. chá de
-
açúcar140 g
-
canela em pó20 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 dose
Eiwitten
6 g
Calorieën
2006 kJ /
480 kcal
Vetten
19 g
Vezels
3 g
Koolhydraten
67 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Revista Abril 2020
34 recepten
Portugal
Portugal