Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Recheio
- 700 g carne de porco cortada em cubos
- 6 dentes de alho
- 1 ½ c. chá de sal
- 100 g vinho tinto
- 20 g massa de pimentão
- 30 g banha
- 1 pitada de pimenta
- 1 c. chá de tomilho
- 100 g bacon cortado em cubos
- 1 folha de louro
Massa
- 350 g água
- 1 c. chá de açúcar
-
25
g fermento de padeiro fresco
of 2 c. chá de fermento de padeiro seco (8 g) - 600 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de sal
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2106.3 kJ / 503.4 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 49.4 g
- Vetten
- 23.1 g
- Verzadigd vet
- 8.2 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 729.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rissóis de camarão
1sa 30 dk
Leite-creme conventual
15 Min
Bola de bacalhau de Lamego
1 godz. 20 min
Sopa dourada
1 godz. 20 min
Empadas de camarão
50 Min
Folar transmontano
3h 50min
Folar de Trás-os-Montes
2 Std. 30 Min
Alheiras
3h
Bolinhos de bacalhau
1sa
Bola de carne
1 godz. 20 min
Rissóis de polvo
1sa 30 dk
Arroz de feijão com morcela
35 dk