Bolo podre de Castro Daire

Bolo podre de Castro Daire

4.5 31 beoordeling
Voorbereiding 10min
Totaal 2u. 35min
800 g

Ingrediënten

  • azeite
    80 g
  • manteiga
    25 g
  • açúcar
    90 g
  • sal
    1 c. chá de
  • ovos
    4
  • fermento de padeiro fresco
    20 g
    2 c. chá de fermento de padeiro seco
  • farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar
    500 g
  • canela em pó
    1 c. chá de

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 100 g

Natrium 328 mg
Eiwitten 11.6 g
Calorieën 1770.7 kJ / 423.2 kcal
Vetten 16 g
Vezels 2.4 g
Verzadigd vet 3.9 g
Koolhydraten 58 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...