Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 250 g água
- 1 c. chá de sal
-
25
g fermento de padeiro fresco
of 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 100 g manteiga à temperatura ambiente
- 500 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
Recheio
- 300 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 60 g azeite, mais q.b. p/ pincelar
- 600 g bacalhau demolhado e desfiado
- 1 pitada de pimenta
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 449 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aletria de cortar à faca
35 Min
Cavacas de Resende
1 Std.
Bolo podre de Castro Daire
2 Std. 35 Min
Fogaça
3h
Bijoux de trigo e centeio
15 Std. 20 Min
Folar transmontano
3 godz. 50 min
Regueifa da Páscoa
3h 15min
Doce branco e doce amarelo da romaria
1 Std.
Pataniscas de bacalhau
50 Min
Folar de Trás-os-Montes
2 Std. 30 Min
Bola de carne
1h 20min
Papas de sarrabulho
1 Std. 25 Min