Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La marinade (la veille)
- le jus d'un citron vert
- ½ cube de bouillon, type Kub Or®
- 1 gousse d'ail
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 15 g de vinaigre
- 50 g d'huile d'arachide
- 1 poulet (900 g env.), détaillé en 8 morceaux
La préparation (le jour même)
- 1 gousse d'ail
- 1 piment frais épépiné
- 25 g d'huile d'arachide
- 500 g d'oignons, émincés
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 250 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1398.3 kJ / 335.3 kcal
- Eiwitten
- 34.8 g
- Koolhydraten
- 6.8 g
- Vetten
- 18.8 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Poulet tandoori, riz aux pistaches et safran
3h 10min
Thieboudienne de poisson
50 Min
Curry indien
1 Std. 5 Min
Bœuf carottes vietnamien
1h 20min
Mafé de poulet
1 Std.
Poulet au gingembre et aux oignons
40 Min
Poulet tikka masala
2h
Tajine de pilons de poulet, semoule aux olives
1 Std. 5 Min
Poulet marocain au garam masala et couscous
50 Min
Bœuf thaï aux oignons et riz basmati
30 Min
Curry de bœuf, coco et riz
1hod. 40min
Poulet à la cantonaise et aux légumes
35 Min