Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 poulet, découpé à cru (hauts de cuisse, bas de cuisse et filets, soit 6 morceaux)
- 95 g d'huile d'olive
- 30 g de gingembre frais
- 1 c. à café de zeste de citron vert
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 1 c. à café de ras el-hanout
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 600 g d'eau
- 700 g de pommes de terre nouvelles
- 400 g de carottes nouvelles, coupées en biseau
- 16 figues sèches
- 300 g de petits pois frais
- 200 g de fèves fraîches
- 5 g de fécule de maïs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2870 kJ / 683 kcal
- Eiwitten
- 58 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Couscous marocain
50min
Tajine de bœuf aux carottes et tomates
1h 45 min
Couscous d'agneau et légumes
1h 10min
Soupe harira
40 Min
Tajine de poulet aux oignons confits, raisins secs et pistaches
55min
Tajine d'agneau safrané aux carottes fondantes
1h
Tajine de pilons de poulet, semoule aux olives
1h 5min
Couscous d'agneau express
55min
Couscous d'agneau et de légumes (bidawi)
1h 5min
Couscous royal
1h 20min
Couscous de poulet
1h 10min
Tajine de poulet au citron confit
3h