Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 12 pilons de poulet, avec la peau
- 1 bouquet d'herbes aromatiques fraîches (thym citron, ciboulette, origan et romarin par ex..)
- 1 c. à café de poivre noir en grains
- 60 g de jus de citron
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 50 g d'huile d'olive extra vierge
- 1500 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1193 kJ / 285 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 0.8 g
- Vetten
- 16.5 g
- Vezels
- 0.25 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Daurade à l'ail
40 min
Lapin chasseur et pommes de terre sautées
1h 30 min
Côtelettes d'agneau à l'origan, salade jaune
55 min
Ragoût express d'agneau épicé
30 min
Ragoût de veau printanier
1 godz. 5 min
Poulet à la sauce épicée
50 min
Lapin sauce à l'ail nouveau et haricots verts
1h 20 min
Couscous d'agneau, artichauts, petits pois
50 min
Tajine de pilons de poulet, semoule aux olives
1 godz. 5 min
Poulet aux olives, citron et tagliatelles
1 godz. 5 min
Souris d'agneau
1sa 15 dk
Poulet à l'ail
50 min