Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 2 pincées de sel
- 500 g de langoustines fraîches
- 200 g de coques fraîches, préalablement dégorgées
- 300 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 300 g de palourdes fraîches
- 2 gousses d'ail
- 40 g d'huile d'olive
- 150 g de vin blanc sec
- 200 g de tomates mûres, coupées en dés
- 100 g de poulpe, préalablement coupé en morceaux et congelé
- l'eau, pour la cuisson des spaghetti
- du sel, pour la cuisson des spaghetti
- 600 g de pâtes sèches, type spaghetti
- 10 brins de persil frais, équeutés hachés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1407.3 kJ / 335.2 kcal
- Eiwitten
- 29.2 g
- Koolhydraten
- 29.3 g
- Vetten
- 8.7 g
- Vezels
- 2.3 g
Alternatieve recepten
Moules marinières au gingembre
25 Min
Moules à l'espagnole
50 min
Ragoût de langouste
1 Std. 35 Min
Pâtes aux aubergines et à l'espadon
40 min
Spaghetti aux fruits de mer express
1 godz. 10 min
Riz méditerranéen aux moules et au chorizo
1sa 5 dk
Moules au citron
40 min
Moules à la bretonne
55 dk
Penne aux moules
1sa 5 dk
Moules à la provençale
35 min
Ailerons de poulet marinés
1h 30min
Spaghetti aux boulettes de viande... sous un ciel d'Italie
50 min