Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1600 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l), zerkrümelt - 80 g Parmesan, in Stücken (3 cm)
- 60 g Schalotten, halbiert
- 80 g Butter, in Stücken
- 20 g Olivenöl
- 640 g Risottoreis (z. B. Carnaroli, Arborio), 14-15 Minuten Garzeit
- 120 g trockener Weißwein
- 1 - 2 TL Salz, nach Geschmack
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 14450 kJ / 347 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Graupenrisotto
50min
Spinat-Risotto mit Safrancreme
40min
Risotto mit frischen Steinpilzen
35 Min
Sauce Béarnaise
20 min
Wirsing-Morchel-Risotto
45min
Lammhüfte mit Safran-Spargelrisotto
1h 50 min
Kalbsbries mit Weißweinsauce
3h
Safran-Risotto mit Zucchini-Mousse und Baconpulver
2h 15min
Schollenröllchen auf Safranrisotto
35 Min
Steinpilz-Risotto
40min
Zitronen-Basilikum-Hähnchen-Pasta
35 Min
Weizen Risotto mit Champignons
35 Min