Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de parmesan, coupé en morceaux
- 15 feuilles de basilic frais
- 250 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
- 2 œufs
- 360 g de lait entier
- 40 g d'huile d'olive
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- beurre, pour le gaufrier
- 3 tomates, coupées en fines rondelles
- 2 boules de mozzarella de bufflonne (250 g env.), coupées en fines lamelles
- 30 g de roquette
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 935.5 kJ / 223.6 kcal
- Eiwitten
- 9.9 g
- Koolhydraten
- 18.2 g
- Vetten
- 11.9 g
- Vezels
- 1.3 g
Alternatieve recepten
Rouleaux de haricots verts au chèvre frais et à la menthe
1j
Gaufres au jambon, mozzarella et pesto
50 menit
Gnocchis aux épinards et au gouda
1j
Croustillants aux épinards et roquefort
25 min
Gaufres au chèvre frais
1 Std. 40 Min
Falafels à la menthe, sauce tahini
35 Min
Focaccia au pecorino, au lard et crème d'artichaut
2j 30 menit
Bagels pizza
2 Std. 50 Min
Gaufres vertes aux épinards, saumon fumé et graines germées
35 Min
Mini-gaufres carotte-chorizo
1j
Gaufres façon club sandwich
40 min
Gaufres patate douce et épices
50 menit