Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Öl
- 700 g Gulasch, Rind- und Schweinefleisch gemischt
- 25 g Tomatenmark
- 250 g Wasser
- 1 Dose geschälte Tomaten mit Flüssigkeit (800 g)
- 1 ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 1 TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 1 TL Paprika edelsüß
- 2 TL Rosmarin, gehackt
- 1 Aubergine (250 g), in mundgerechten Stücken
- 1000 g Gnocchi, frisch, aus dem Kühlregal
- 3 Stängel Basilikum, abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2343 kJ / 560 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 5.7 g
Alternatieve recepten
Gulaschsuppe
1 Std. 15 Min
Ungarisches Paprikagulasch
1 Std. 20 Min
Stroganoff-Geschnetzeltes
45min
Sauce Bolognese
35min
Geschnetzelte Hähnchenbrust mit Gemüse und Curryreis
2u. 10min
Kartoffel-Wild-Gulasch
1 Std.
Gulaschsuppe
1 Std. 5 Min
Bohnen-Tomaten-Sauce mit Schweinefleisch
45min
Gulasch-Kartoffel-Topf
1 Std.
Paprika-Hack-Sauce
25min
Italienisches Gulasch
2 Std.
Hackbällchen mit Tomatensauce
30min