Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Knoblauchzehen
- 400 g Zwiebeln, halbiert
- 40 g Öl
- 800 g Rindergulasch
- 1 TL Zucker
- 70 g Tomatenmark
- 300 g Tomaten, in kleinen Stücken
- 250 g Rotwein
- 1 TL Zitronensaft
- 3 EL Paprika edelsüß
- 2 TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- ½ TL Kümmel, gemahlen
- 1 EL Majoran
- 3 Lorbeerblätter, getrocknet
- 5 Wacholderbeeren
- 2 Nelken
- 400 g Paprika, gemischt rot und grün, in Rauten oder Streifen
- 150 g Wasser
- 20 g Mehl
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1472 kJ / 352 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 16 g
Alternatieve recepten
Gulaschsuppe
1 Std. 15 Min
Ungarisches Paprikagulasch
1h 20min
Rinderschmortopf
1 Std. 55 Min
Italienisches Schweineragout
50 min
Paprika-Hähnchen-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40 Min
Paprika-Hack-Kartoffeln
55 Min
Rinderfilet alla Pizzaiola
30 Min
Paprika-Hack-Sauce
25 Min
Sommer-Bolognese
1h 20min
Rindfleischeintopf
1h 40min
Gyros-Geschnetzeltes
1 Std. 10 Min
Schnelles Hähnchengulasch
40 Min