Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 40 g Öl
- 500 g Rindergulasch, in kleinen Würfeln (ca. 2 cm)
- 30 g Tomatenmark
- 3 Tomaten, gewürfelt
- 760 g Wasser
-
1
Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l)
of 1 geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht - 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 2 EL Paprika edelsüß
- 1 TL Paprika rosenscharf
- ½ TL Kümmel
- 1 EL Majoran
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- Tabasco nach Geschmack
- 30 g Mehl
- 200 g rote Paprika, in Streifen (ca. 1 cm)
- 200 g grüne Paprika, in Streifen (ca. 1 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2067 kJ / 493 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 9.3 g
Alternatieve recepten
Gulaschsuppe deluxe
2 Std.
Gulaschsuppe
1 Std. 5 Min
Paprikagulasch
1 Std. 25 Min
Gulaschsuppe (mit Messerabdeckung)
1 Std. 30 Min
Rindfleischeintopf
1 Std. 40 Min
Chili con carne
40 Min
Ungarisches Paprikagulasch
1 Std. 20 Min
Ungarische Gulaschsuppe
2 Std.
Paprika-Rindfleisch-Eintopf
50 Min
Gulaschtopf "Palermo" mit Gnocchi
1 Std. 25 Min
Gulasch-Kartoffel-Topf
1 Std.
Serbische Bohnensuppe mit Cabanossi
1 Std.