Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Chilischote, halbiert, entkernt
- 1 Zwiebel, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Öl
- 2 Paprika, gemischt (350 g), geviertelt
- 400 g Rinderhackfleisch
- 100 g Rotwein
- 50 g Wasser
- 50 g Tomatenmark
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
-
2
Dosen Kidneybohnen (à 400 g), abgetropft
of 2 Dosen Chili-Bohnen (à 420 g), abgetropft - 1 Dose Mais (Abtropfgew. 140 g), abgetropft
- 2 Lorbeerblätter, frisch
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 - 2 Prisen Cayenne-Pfeffer
- 6 TL Crème fraîche
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1517 kJ / 362 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 11.7 g
Alternatieve recepten
Chili con Crema
45min
Mexikanischer Feuertopf
45min
Schnelles Hähnchengulasch
40 min
Rindergulasch mit Semmelknödeln
1h 30min
Serbisches Reisfleisch
2h 50min
Hähnchen-Pasta mit Barbecuesauce
40 min
Gefüllte Paprikaschoten
50min
Chili con Carne
50min
Gulaschsuppe
1 Std. 15 Min
Ungarisches Paprikagulasch
1h 20min
Sauce Bolognese
35min
Gulaschsuppe (mit Messerabdeckung)
1h 30min