Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 200 g Rinderhackfleisch
- 2 EL Öl
- 1 Möhre, in Stücken
- 1 Staudensellerie-Stange, in Stücken
- 1 Schalotte
- 250 g Risottoreis
- 650 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 300 g passierte Tomaten
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 15 g Butter
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2241 kJ / 535 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 3.1 g
Alternatieve recepten
Überbackenes Risibisi mit Schweinefleisch
50 Min
Schweine-Tomaten-Geschnetzeltes mit Gnocchi
1 Std.
Schweinefilet mit Gnocchi aus dem Ofen
1 Std. 10 Min
Spätzletopf
30 min
Spanischer Risotto
40 Min
Orzo-Pasta mit Hähnchen und Pesto
30 min
Hähnchen in cremiger Pesto-Sauce mit Erbsen-Reis
35 min
Gefüllte Ricotta-Hähnchenbrust mit Tomatenrisotto
45 min
Limetten-Geschnetzeltes mit Spätzle
30 min
Kartoffel-Gulasch mit Kabanossi
50 Min
Schnelles Pulled-Chicken-Gulasch
30 min
White-Chicken-Pasta
40 Min