Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Knoblauchzehen
- 300 g Zwiebeln, geviertelt
-
20
g Pflanzenöl
of 20 g Butterschmalz - 500 g Rindergulasch, in Stücken
- 1 TL Zucker
- 50 g Tomatenmark
- 250 g Tomaten, in kleinen Stücken
- 150 g Rotwein
- 2 EL Paprika edelsüß
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Kümmel, gemahlen
- 1 TL geriebene Zitronenschale
- 1 EL Majoran
- 2 Lorbeerblätter
- 3 Wacholderbeeren
- 1 Prise Nelken, gemahlen
- 20 g Mehl
- 150 g Wasser
- 150 g Paprika, gemischt, rot und grün, in Rauten oder Streifen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1337 kJ / 319 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 4.9 g
Alternatieve recepten
Rinderrouladen mit Gürkchen
1h 15min
Gulaschsuppe
1 godz. 5 min
Rindfleisch Stroganoff mit Kartoffeln
1ωρ. 10 λεπτ.
Paprikagulasch
1h 25 min
Rindfleischeintopf
1h 40min
Chili con carne
40 λεπτ.
Gulaschsuppe
1h 15min
Rinderschmortopf
1h 55min
Bolognesesauce
45 λεπτ.
Ungarische Gulaschsuppe
2sa
Gulaschtopf "Palermo" mit Gnocchi
1h 25 min
Paprika-Hack-Kartoffeln
55 λεπτ.