Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 10 g Rapsöl
- 500 g Hackfleisch, gemischt
- 3 Paprika, gemischt (500 g), in mundgerechten Stücken
- 400 g Wasser
- 50 g Tomatenmark
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- ½ TL Paprika edelsüß
- 1 - 2 EL Speisestärke, mit 3 EL Wasser angerührt (optioneel)
- 1 - 2 EL Petersilie, gehackt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1579 kJ / 377 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 5.5 g
Alternatieve recepten
Reis-Schnitzel-Topf mit Paprika
3 Std.
Hackfleischsauce mit Spinat
30 min
Schweine-Tomaten-Geschnetzeltes mit Gnocchi
1 Std.
Hähnchen mit Paprika und Reis
1 Std.
Paprikagulasch
1 Std. 25 Min
Hackfleischbällchen mit Tomaten-Oliven-Reis
1 Std.
Paprika-Hähnchen-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40 min
Gulaschtopf "Palermo" mit Gnocchi
1 Std. 25 Min
Schnelles Hähnchengulasch
40 min
Paprika-Hack-Kartoffeln
55min
Sommer-Bolognese
1 Std. 20 Min
Paprika-Zucchini-Pasta
30 min