Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Zwiebel, halbiert
- 20 g Butter
- 350 g Wasser
- 600 g Putenbrustfilets, ohne Haut, in Würfeln (ca. 3 cm)
- 150 g Porree, in schrägen Ringen (ca. 1 cm)
- ½ Zitrone, unbehandelt, Schale abgerieben, Saft ausgepresst
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 ¼ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 300 g Reis, parboiled (10 Minuten Garzeit)
- 30 g Speisestärke
- 200 g Sahne
- ½ Bund Schnittlauch, in Röllchen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1855 kJ / 444 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Schweinefilet mit Senfsauce
50min
Hähnchen mit Möhren, Reis und Dillsauce
1h
Geschnetzelte Hähnchenbrust mit Gemüse und Curryreis
2 Std. 10 Min
Hähnchen Jägerart
35 min
Schmorgurken-Puten-Gulasch
45 min
Hähnchengulasch mit Frischkäsesauce
30 min
Fusilli mit Geschnetzeltem
1h
Gulasch-Kartoffel-Topf
1h
Schweinegeschnetzeltes in Senfsauce
45 min
Hähnchen mit Erbsen, Reis und Kräutersauce
50min
White-Chicken-Pasta
40 min.
Pute mit Rahmkartoffeln und Gemüsemix
40 min.