Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Hackbällchen
- 5 Stängel Petersilie, abgezupft
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 125 g Rinderhackfleisch
- 1 Ei
- 25 g Paniermehl, selbst gemacht
- ¼ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
Tomatensauce und Fertigstellung
- 1 Knoblauchzehe, klein
- 75 g Zwiebeln, halbiert
- 10 g Olivenöl
- 280 g Tomaten, geviertelt
- 60 g Wasser
- ¼ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 180 g Kartoffeln, in Stücken (ca. 4 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3111 kJ / 742 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 34 g
- Vezels
- 10.3 g
Alternatieve recepten
Hackbällchen mit Brokkoli und Currysauce
50 Min
Gemüsereis mit gefüllten Schnitzelchen
25 Min
Geister-Gulasch
2h 10min
Gulaschtopf "Palermo" mit Gnocchi
1h 25min
Spaghetti Bolognese
40 min
Schweinegeschnetzeltes Jäger Art mit Spätzle
20min
Putengeschnetzeltes zu Reis
40 min
Hackbällchen in Tomatensauce zu Nudeln
45min
Überbackene Hackbällchen
1h 15min
Schweinegeschnetzeltes mit Reis und Brokkoli
50 Min
Hähnchen mit Spätzle und Tomaten-Sahnesauce
40 min
Pute mit Rahmkartoffeln und Gemüsemix
40 min