Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Zwiebeln, klein, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 150 g Möhren, in Stücken
- 30 g Olivenöl
- 100 g Frühlingszwiebeln, in Ringen
- 100 g Paprika, gemischt, in mundgerechten Stücken
- 500 g Schweinegulasch, in Stücken (ca. 2,5 x 2 cm)
- 350 g Kartoffeln, in mundgerechten Stücken
- 400 g Wasser
- 1 TL geriebene Zitronenschale
- 1 TL Estragon, getrocknet
- 1 TL Majoran, getrocknet
- ½ - 1 TL Paprika rosenscharf
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 4 EL Crème fraîche
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2159 kJ / 516 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 35 g
- Vezels
- 4.2 g
Alternatieve recepten
Rippchen mit Sauerkraut (排骨炖酸菜)
45 min
Putenkeulen im Speckmantel mit Kartoffeln
1h 40min
Gulaschsuppe
1u. 15min
Hackbällchen-Suppe
35 min
Leber mit Spitzpaprika (杭椒炒猪肝)
20min
Rinderschmortopf
1 godz. 55 min
Gulasch Stroganoff
1 godz. 10 min
Bohnen-Tomaten-Sauce mit Schweinefleisch
45 min
Italienisches Gulasch
2 godz.
Gulaschtopf "Palermo" mit Gnocchi
1h 25min
Paprika-Hack-Sauce
25min
Sauce Bolognese
35 min