Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g salsa
- 200 g espumante
- 1000 g mexilhão fresco e limpo
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 35 g azeite
- 100 g chouriço s/ pele cortado em tiras
- 250 g tomate em pedaços
- 20 g concentrado de tomate
- ½ c. chá de sal
- ½ c. chá de sementes de funcho
- Água q.b. p/ cozer
- 300 g massa tipo pevide
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2113.3 kJ / 505.1 kcal
- Eiwitten
- 31.3 g
- Koolhydraten
- 49.5 g
- Vetten
- 16.8 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 892.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetes de polvo com arroz de feijoca
1 godz. 10 min
Mexilhões com bloody Mary
30min
Calulu de peixe
40min
Caipirinha de tangerina
5min
Gin fizz com espuma de lima
10min
Azevias no forno com puré de aipo
1h
Granizado de gin e pepino
45min
Espumante com sorvete de laranja
8óra
Arroz de chocos com tinta
1 godz. 10 min
Feijoada à transmontana
45min
Mexilhões com molho de vinho branco
45min
Arroz tipo paella
45min