Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 peru (4 kg aprox.)
- 2 limões
- 1 laranja cortada em rodelas
- Água q.b. p/ servir
- 155 g sal
- 100 g sobras de pão
- 1 dente de alho
- 10 g salsa
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 150 g manteiga
- 50 g vinho tinto
-
80
g arandos
of 80 g sultanas - 100 g pistácios
- 2 ovo
- 400 g carne de porco picada
- 400 g salsichas frescas s/ pele
-
1
c. chá de caldo de carne caseiro
of 1 cubo de caldo de carne - 10 pés de tomilho-limão, só as folhas
- 80 g chalota
- 100 g azeite
- 30 g amido de milho
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 4510.7 kJ / 1078.1 kcal
- Eiwitten
- 105.4 g
- Koolhydraten
- 20.3 g
- Vetten
- 62.1 g
- Verzadigd vet
- 19.8 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 5835.4 mg
Alternatieve recepten
Caril de borrego
45 Min
Sopa rica de peixe
2 godz. 30 min
Ensopado de cabrito
40 Min
Peru recheado com rolinhos de bacon, compota de figo e legumes assados
5 Std.
Perna de borrego com crosta de ervas e puré de couve-flor e pera
2h 5min
Bife com manteiga de ervas
2 Std. 15 Min
Borrego recheado com grelos e alheira e arroz selvagem com abóbora
3 Std. 30 Min
Caldeirada de cabrito
2h 50min
Sopa de peixe alentejana
40 Min
Bavaroise de morango
8h 5min
Peru de Natal Recheado
19h
Cabrito assado
16 Std.