Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 500 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 270 g manteiga fria, mais q.b. p/ untar
- 140 g água fria
- 1 c. chá de sal
Recheio
- 60 g manteiga
- 450 g mistura de cogumelos cortados em quartos
- 1 c. chá de sal
- 140 g sidra
- 2 c. chá de folhas de tomilho fresco
- 280 g água
-
1
c. chá de caldo de galinha caseiro
of 1 cubo de caldo de galinha - 50 g farinha tipo 65
- 50 g mostarda de Dijon
- 500 g peito de frango s/ osso cortado em pedaços (4-5 cm)
- 1 pitada de pimenta preta
Montagem
- 1 ovo batido p/ pincelar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2651 kJ / 634 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 36 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Empada de frango mediterrânica
50 phút
Empada de frango e alho-francês
50 phút
Soufflé de atum e cebolinho
1h 5min
Tarte de parmesão, fiambre de peru e legumes frescos
20 Min
Tarte de carne com cerveja
1 Std. 40 Min
Empada folhada de carne
1h 45 phút
Empanada de carne e azeitonas
1 Std.
Arancini com recheio de carne picada
1h 15min
Guisado de frango – na quiche
3h 20 min
Tarte de salmão e tomate seco
35 phút
Quiche de frango, tomate e manjericão
1 Std.
Quiche de tomate, queijo e manjericão
1 Std.