Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g besugo (4 unid. aprox.)
- 2 c. chá de sal
- 8 pés de coentros
- 1 limão, só o sumo, mais q.b. cortado em rodelas p/ o peixe
- 35 g azeite, mais q.b. p/ pincelar
- 30 g cebolo (spring onion) cortado em pedaços
- 550 g feijão-frade cozido escorrido
- 200 g tomate-cereja cortado em quartos
- 10 g cebolinho picado
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2796 kJ / 669 kcal
- Eiwitten
- 62 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 35 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Peixe ao vapor com legumes e sopa
40min
Pescada com legumes ao vapor
50min
Peixe ao sal aromatizado
1h 35min
Bacalhau fresco a vapor com molho de azeite e limão
45min
Conchas com marisco e tapenade
Geen beoordelingen
Argolas salgadas
Geen beoordelingen
Sopa goulash deluxe
2h
Salada russa de bacalhau
55p
Cavatelli com nabiças e lulas
Geen beoordelingen
Tamboril com azeitonas e puré de limão
1u.
Peito de galo em papelote, manteiga de ervas e gengibre com jardineira
50min
Gratinado de peixe com feijão-verde e couve-flor
1u. 30min