Apparaten en Accessoires
Rogge flatbreads
Voorbereiding 20min
Totaal 2u. 10min
8 stuks
Ingrediënten
-
havervlokken70 g
-
water500 g
-
2 tl gedroogde gist, (8 g)verse gist verkruimeld20 g
-
honing2 el
-
zonnebloemolie plus extra om in te vetten100 g
-
roggebloem200 g
-
broodbloem plus extra om te bestuiven380 g
-
zout1 ½ tl
-
gedroogd venkelzaad (optioneel) volgens smaak½ - 1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
9 g
Calorieën
1738 kJ /
415 kcal
Vetten
14 g
Vezels
4.8 g
Koolhydraten
61 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Heerlijke flatbreads
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Dille en feta flatbread
1u. 20min
Rode bietensap
10min
Tarwe-, noten- en zuivelvrije mueslirepen
1u. 45min
Fruitkroon
Geen beoordelingen
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
Geen beoordelingen
Banaan en rogge ontbijt flatbreads
1u. 35min
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1u.
Zoete of hartige pannenkoeken
35min
Piadina uit Emilia Romagna
15min
Vijfzadenbrood
1u. 50min
Turkse flatbreads
2u. 10min
Snel brood
50min