Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di patate, pelate e a fette (0.5 cm)
- 100 g di cipolle a fette (0.5 cm)
- 50 g di pane bianco raffermo a pezzi
- 1 spicchio di aglio a metà
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 4 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 130 g di peperone rosso, pulito e a striscioline (1 cm circa)
- 2 pomodori maturi, privati dei semi e a fette (1 cm circa)
- 700 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 933 kJ / 223 kcal
- Eiwitten
- 3.3 g
- Koolhydraten
- 22.7 g
- Vetten
- 13.3 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Branzino con cavolo nero, fagioli e peperoni
30 dk
Fagioli dall'occhio a vapore e calamaretti
5 Std. 15 Min
Verdure al vapore
20 min
Mezze penne in fantasia di verdure al Varoma
1h 15 min
Pesce al vapore con verdure miste
1h 20min
Asparagi, riso al Parmigiano e zabaione al limone
1h
Merluzzo al vapore con patate, verza e salsa agli agrumi
55 min
Salmone al cartoccio con salsa al melograno, fonduta di porri e patate al vapore
55 min
Pomodori ripieni e riso al vapore con salsa anacardi e basilico
45 min
Branzino e patate al vapore in salsa di basilico e pomodorini
40 min
Verdure al vapore con salsa al curry
1h 10min
Contorno di verdure di stagione al Varoma
35 min