Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di patate, pelate e a fette (0.5 cm)
- 100 g di cipolle a fette (0.5 cm)
- 50 g di pane bianco raffermo a pezzi
- 1 spicchio di aglio a metà
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 4 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 130 g di peperone rosso, pulito e a striscioline (1 cm circa)
- 2 pomodori maturi, privati dei semi e a fette (1 cm circa)
- 700 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 933 kJ / 223 kcal
- Eiwitten
- 3.3 g
- Koolhydraten
- 22.7 g
- Vetten
- 13.3 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sgombro al Varoma con contorno di fagiolini
50 min
Focaccia con kefir
12 Std.
Zuppa di verdure
30min
Minestrone di legumi con cozze
50 min
Vellutata di verdure e pesce al vapore
40min
Tiramisù crema di ricotta e mango
1h 30min
Pollo con cavolfiori tricolore con olio aromatizzato ai pepi
4 godz.
Minestra saporita di pasta e verdure
50 min
Verdure al vapore con salsa al curry
1 godz. 10 min
Panna montata all'aneto
5min
Torta di spinaci e carote al vapore
Geen beoordelingen
Merluzzo al vapore con patate, verza e salsa agli agrumi
55min