Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di petto d'anatra senza pelle a cubetti (2 cm)
- 70 g di cipolla in quarti
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 15 min.)
- 50 g di vino bianco
-
650
g di brodo vegetale
of 650 g di acqua + 1 cucchiaio colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa - 1 arancia
- 20 g di burro
- maggiorana q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2125 kJ / 508 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 66.2 g
- Vetten
- 15.2 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto alle zucchine e prosciutto affumicato
30 Min
Risotto ai peperoni e Parmigiano reggiano
30 Min
Risotto con salsiccia e uva
40 Min
Risotto con salsiccia e piselli
40 Min
Risotto zucchine e menta
40 Min
Risotto radicchio e salsiccia
35 Min
Spezzatino di vitello a Cottura Lenta
2h 10min
Risotto fragole e cioccolato
30 Min
Risotto zafferano e pioppini
40 Min
Mostarda di mele
1h
Risotto patate e rosmarino
40 Min
Riso con cipolla e baccalà (per 2 persone)
35 Min