Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di petto d'anatra senza pelle a cubetti (2 cm)
- 70 g di cipolla in quarti
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 15 min.)
- 50 g di vino bianco
-
650
g di brodo vegetale
of 650 g di acqua + 1 cucchiaio colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa - 1 arancia
- 20 g di burro
- maggiorana q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2125 kJ / 508 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 66.2 g
- Vetten
- 15.2 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto primavera allo speck
1h 5min
Tiella di verdure a vapore
1h 20min
Mini risotto allo zafferano con mousse di zucchine e pancetta in polvere
2h 15min
Risotto fragole e pesto di rose
40min
Crema di cavolo riccio alla paprika, insalata di gamberi e edamame
40min
Cuore allo zafferano (senza lattosio)
30 min
Risotto con salampatata
35min
Risotto anatra e lamponi
1h
Risotto all'Amarone
35min
Risotto alle carote e salsiccia con chips di carote viola (per 2 persone)
40min
Brasato di cervo al vino rosso e cioccolato di Antonia Klugmann
4h 30 min
Strascinati al ragù di carne
2h 40 min