Compatibele versies
Crostini con cipolla caramellata, filetto di maiale e Camembert
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cipolle e mele alla birra nera
- 800 g di cipolle in quarti
- 200 g di mele adatte alla cottura, sbucciate e in quarti
- 100 g di birra scura
- 1 pizzico di pepe di Cayenna macinato
- 1 cucchiaino di sale
- 80 g di zucchero grezzo
Terminare la preparazione
- 1 - 2 filetti di maiale (200-400 g)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 32 fette di pane tostato
- 250 g di Camembert in 16 pezzi
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 378 kJ / 90 kcal
- Eiwitten
- 4.21 g
- Koolhydraten
- 9.54 g
- Vetten
- 5.8 g
- Vezels
- 0.89 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tartellette alle cipolle caramellate
1h
Torta coi becchi
Geen beoordelingen
Salsa ai porri caramellati
30 dk
Vol-au-vent con cruditès e gamberi
3 Std.
Champignon ripieni con gamberi su crema di curcuma
50min
Sfere di gambero panato al cocco con maionese wasabi (di Sebastiano Rovida)
45 dk
Chawan mushi
35min
Pollo alla tapenade con purè di patate e cipolle caramellate
2 godz. 50 min
Ceviche peruviana
1 godz. 35 min
Polenta al nero di seppia con ragù di calamari
1 Std. 20 Min
L'originale salsa barbecue
2h 5 min
Cestini di patate con panna acida e salmone affumicato
2 Std. 40 Min