Compatibele versies
Brochetas de pez espada a la mantequilla negra con cerveza
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
400
g de filete de pez espada (3 cm de grosor) en dados de 3x3 cm
of 400 g de filetes de emperador (3 cm de grosor) en dados de 3x3 cm - 2 cucharadita de sal
- 2 pellizco de pimienta blanca molida
- 1 cucharadita de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de mantequilla
- 1 cucharadita de estragón fresco
- 1 cucharada de alcaparras
- 100 g de cerveza rubia
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 372 kJ / 89 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 7.6 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 256.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ventresca de atún rojo con gelatina de tomate
3h 30min
Ceviche de salmón
10min
Salmón con salsa de champiñones y patatas
50min
Reducción de vino tinto
40min
Brochetas de pez espada con salsa Teriyaki
40min
Rollitos de lenguado con piperrada
30min
Carpaccio de ternera con salsa de piñones
5min
Tacos de gambas con salsa de pimientos
40min
Ensalada de bogavante en salpicón
50min
Langostinos con ajo y limón
15min
Canelones de calabacín y salmón con salsa al curry
30min
Langostinos con lima y puré de aguacate
1h 20 min