Compatibele versies
Pechugas de pollo con sobrasada, queso de Mahón y espinacas
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de queso de Mahón
- 2 dientes de ajo
- 20 g de piñones
- 50 g de aceite de oliva
-
250
g de espinacas congeladas (previamente descongeladas y escurridas)
of 250 g de hojas de espinaca frescas troceadas - 2 chorritos de caramelo líquido
- 4 pechugas de pollo sin piel (220 g c/u) en filetes
- 4 pellizcos de sal
- 4 pellizcos de pimienta molida
- 150 g de sobrasada
- 50 g de vino blanco
- 400 g de agua
- 50 g de nata (35% de grasa)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2177 kJ / 521 kcal
- Eiwitten
- 36.8 g
- Koolhydraten
- 1.7 g
- Vetten
- 40.7 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo con espinacas, manzana y pasas para dos
20min
Sepia con ratatouille
1h
Hojaldre de espárragos blancos en conserva y salmón con bearnesa
40min
Bacalao al horno con brócoli
1h 30min
Pollo con salsa cremosa de verduras
50min
Pechuga de pollo a la naranja
20min
Emperador en piperrada
30min
Canelones de calabacín y salmón con salsa al curry
30min
Pescado con salsa de champiñones
30min
Aperitivos de hojaldre
25min
Crujientes de espinacas con roquefort
25min
Pechuga de pavo rellena
45min