Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa tártara
- 250 g de aceite de oliva
- 1 huevo duro
- 10 g de alcaparras
- 10 g de pepinillos en vinagre
- 10 g de cebollitas en vinagre
- 1 huevo
- 1 cucharadita de zumo de limón
- 1 - 2 pellizcos de sal
Bacalao
- 1000 g de lomos de bacalao desalado (en trozos de aprox. 5x5 cm)
- 100 g de harina de trigo
- 100 g de pan rallado
- 1 cucharada de hierbas provenzales secas
- 2 huevos batidos
- 300 - 400 g de aceite para freír
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2196 kJ / 525 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 23.4 g
- Vetten
- 31.1 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ensalada de langostinos con salsa de almendras y perejil
10min
Tostas de cebolla caramelizada con solomillo y camembert
50min
Gambones con gabardina y salsa cesar de eneldo
1h
Mero con salsa de queso feta y limón
40min
Terrina trufada de atún y salmón
12 Std. 10 Min
Bocaditos de marisco fritos con salsa agridulce de yogur
45min
Tosta de pesto de espárragos y pistachos con ceviche de gambas
20min
Soldaditos de Pavía
1h 10min
Crujientes de espinacas con roquefort
25min
Vasitos de salmón, gambas, aguacate y queso fresco
10min
Bacalao con salsa tártara (HESTAN CUE)
20min
Tosta de guacamole con anchoas
10min