Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa tártara
- 250 g de aceite de oliva
- 1 huevo duro
- 10 g de alcaparras
- 10 g de pepinillos en vinagre
- 10 g de cebollitas en vinagre
- 1 huevo
- 1 cucharadita de zumo de limón
- 1 - 2 pellizcos de sal
Bacalao
- 1000 g de lomos de bacalao desalado (en trozos de aprox. 5x5 cm)
- 100 g de harina de trigo
- 100 g de pan rallado
- 1 cucharada de hierbas provenzales secas
- 2 huevos batidos
- 300 - 400 g de aceite para freír
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2196 kJ / 525 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 23.4 g
- Vetten
- 31.1 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tosta de cebolla caramelizada, secreto ibérico y torta del casar
50 Min
Ensalada César
20 Min
Patty melt (Hamburguesa con cebolla caramelizada en pan de centeno)
1 Std.
Canelones rellenos de alcachofas con salsa de tomate
1h 35min
Hot dog con salsa de pepinillos
45 Min
Ensalada caprese con aceite de albahaca
10min
Tartar de buey
10min
Rollitos de rosbif rellenos de tomate y mozzarella
10 godz. 30 min
Suspiros de bacalao
30 Min
Entraña de ternera con chimichurri (HESTAN CUE)
30 Min
Salmón en escabeche con caramelo de aceituna
72 godz. 30 min
Fish and chips (Pescado frito a la inglesa)
30 Min