Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 hojas de gelatina
- 200 g de caldo de pescado
- 200 g de nata
- 70 g de mantequilla (y algo más para engrasar el molde)
- 250 g de salmón ahumado, en trozos
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 946 kJ / 226 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 1.2 g
- Vetten
- 19.7 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vasitos de crema de piquillos con trufa y gulas
30 Min
Timbales de salmón con salsa holandesa
45 Min
Pastel de espárragos blancos con salsa de espinacas
3h
Mousse de foie y queso de cabra con manzanas caramelizadas
5h 45min
Terrina trufada de atún y salmón
12h 10min
Chips con puerro y gambas
25 Min
Bolitas de jamón con pistachos
1sa 30 dk
Flan de bacalao con piquillos al ajillo
1sa
Crema de coliflor con sorpresa
45 Min
Cremoso de ibérico
5 Min
Crema tibia de espárragos con berberechos
5 Min
Pastel de salmón
2 Std. 20 Min