Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 hojas de gelatina
- 200 g de caldo de pescado
- 200 g de nata
- 70 g de mantequilla (y algo más para engrasar el molde)
- 250 g de salmón ahumado, en trozos
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 946 kJ / 226 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 1.2 g
- Vetten
- 19.7 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pastel de calabacín con gratinado de piñones
1h 30min
Paté de atún
5 min
Pastel de salmón
2 godz. 20 min
Pastel de calabacín y bonito
4 Std.
Mousse de foie y queso de cabra con manzanas caramelizadas
5 godz. 45 min
Paté de jamón y salmón ahumado
4 Std. 10 Min
Flan de bacalao con piquillos al ajillo
1sa
Crema tibia de espárragos con berberechos
5 min
Vichyssoise de coliflor con mejillones al vapor
25 min
Flanes de espárragos
45 min
Pastel de espárragos blancos con salsa de espinacas
3u.
Tartaletas de chipirones con mozzarella
1sa 10 dk