Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 pesche
- acqua bollente q.b. per l'ammollo delle pesche
- 80 g di zucchero
- 2 cucchiai di Cointreau + q.b.
- 600 g di succo di mela
- 15 g di gelatina in fogli, precedentemente ammollata in acqua e strizzata
- ½ limone, il succo
- 100 g di mirtilli
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 435.3 kJ / 104 kcal
- Eiwitten
- 2.2 g
- Koolhydraten
- 23.6 g
- Vetten
- 0.1 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema al moscato di Terracina con meringhe e frutta candita (di Francesca Romana Barberini)
30min
Bavarese al melone aromatizzata al Porto
3h 15min
Tarte tatin di fichi con salsa dolce al caprino
40min
Maionese
10 Min
Zabaione
15min
Meringhe
2h
Éclair di primavera alla verbena
Ninguna valoración
Burro Montpellier
Ninguna valoración
Gelatina di foglie di fragole
1h
Burro alla Maître d’Hotel
50min
Crema di Cogne
15min
Mascarpone
24 Std. 10 Min