![Strudel viennese scomposto Strudel viennese scomposto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/DE087797-E5B6-4FC6-83F3-B9DF6B62EF01/Derivates/909FC731-D48B-4C43-B5C2-BEC9ACAA56AC.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di gherigli di noci
- 2 mele sbucciate, senza torsolo ed a fette tonde (minimo ½ cm)
- 20 g di pinoli
- 20 g di uvetta
- 50 g di zucchero di canna
- 50 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 15 g di Rum scuro
- 500 g di acqua
Crema alla cannella
- 50 g di zucchero
- 1 cucchiaino di cannella in polvere
- 20 g di farina tipo 00
- ½ limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 250 g di latte
- 1 uovo
Pasta sfoglia veloce
- 200 g di burro congelato e a pezzi (1-2 cm)
- farina tipo 00 q.b.
- 90 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
Composizione
- zucchero a velo q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3641.7 kJ / 870.4 kcal
- Eiwitten
- 12.2 g
- Koolhydraten
- 90.5 g
- Vetten
- 52.9 g
- Verzadigd vet
- 28.2 g
- Vezels
- 5.2 g
- Natrium
- 355.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchi alla romana alla curcuma con gamberi al curry
2h 10min
Cheesecake al cacao e frutti di bosco
40 min
Strudel di mele
1h 35min
Soufflé al Castelmagno
55 min
Crostata di zucca all'amaretto
3h 45min
Polenta in fiur
1 godz.
Crumble di pesche al Passito a Cottura Lenta con bacche di goji
4h 30min
Minestra di castagne
1h 40min
Danesi alle pesche (di Luca Montersino)
Keine Bewertungen
Torta langotta di Luca Montersino
1 godz. 15 min
Girelline alla crema e cioccolato (di Luca Montersino)
6 Std.
Crêpes al radicchio e carciofi
1 Std. 50 Min