Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gelatina al kiwi
- 3 kiwi a pezzi
- 50 g di zucchero
- 1 foglio di gelatina, ammollato in acqua fredda e strizzato
Panna cotta
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 70 g di zucchero
- 3 fogli di gelatina, ammollati in acqua fredda e strizzati
Gelatina alle ciliegie
- 150 g di ciliegie duroni molto mature denocciolate + q.b.
- 70 g di zucchero
- 1 foglio di gelatina, ammollato in acqua fredda e strizzato
- 100 g di acqua
- 1 kiwi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1988.5 kJ / 475.2 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 65.3 g
- Vetten
- 22.5 g
- Vezels
- 2.7 g
Alternatieve recepten
Tiramisù alle fragole
3h 30min
Crema al mandarino
20 Min
Mini pavlove
2 Std. 30 Min
Crema alla vaniglia con pere caramellate (senza glutine)
25 Min
Millerighe alla fragola e cioccolato bianco al profumo di limone
1 Std. 45 Min
Mousse al lime con cremoso alle fragole
3h 30min
Tiramisù al tè verde e cardamomo
2 Std. 10 Min
Mousse di ricotta e pesche
45 Min
Panna cotta al frutto della passione (per 2 persone) (senza glutine)
6h 30min
Éclair di primavera alla verbena
Geen beoordelingen
Panna cotta al pistacchio e salsa al cioccolato bianco
4 Std. 20 Min
Cocktail analcolico di frutta e fiori
15 Min