Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gelatina al kiwi
- 3 kiwi a pezzi
- 50 g di zucchero
- 1 foglio di gelatina, ammollato in acqua fredda e strizzato
Panna cotta
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 70 g di zucchero
- 3 fogli di gelatina, ammollati in acqua fredda e strizzati
Gelatina alle ciliegie
- 150 g di ciliegie duroni molto mature denocciolate + q.b.
- 70 g di zucchero
- 1 foglio di gelatina, ammollato in acqua fredda e strizzato
- 100 g di acqua
- 1 kiwi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1988.5 kJ / 475.2 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 65.3 g
- Vetten
- 22.5 g
- Vezels
- 2.7 g
Alternatieve recepten
Mousse di cioccolato profumata all'arancia e cannella
2 Std. 20 Min
Millerighe alla fragola e cioccolato bianco al profumo di limone
1 Std. 45 Min
Panna cotta alla crema al whisky
4u. 30min
Frappè alle ciliegie
15 Min
Mousse alla fragola
2h 10 min
Trifle alle fragole
5sa 30 dk
Mousse al cioccolato bianco e fragole
4h 25min
Semifreddo al lime (senza lattosio)
2 Std. 30 Min
Panna cotta al pistacchio e salsa al cioccolato bianco
4h 20min
Vasetti di gelato alla panna cotta con mirtilli
11h 40 min
Bicchierini ai 3 cioccolati
4u. 30min
Tiramisù al pandoro
4 Std.