Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 fogli di gelatina
- 100 g di zucchero
- 300 g di panna (min. 30% di grassi)
- 100 g di succo di frutta ribes nero
- 300 g di vino rosso
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1160 kJ / 277 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 16 g
Alternatieve recepten
Dolcetti semplici mandorle e cioccolato
5h 40min
Crema di mele e cioccolato (di Luca Montersino)
25 Min
Mousse di miglio (senza glutine)
1 godz. 10 min
Mix di farine per dolci (senza glutine)
10 min
Mousse al cioccolato
3h 30min
Coulis di frutta
10 min
Budino di mais (senza glutine)
15 min
Lime curd
20 Min
Base per dolci alle mandorle (senza glutine)
55 Min
Crema Bimby (senza glutine e senza lattosio)
15 min
Mousse di crema inglese al cioccolato
15 min
Crema al torroncino
10 min