Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 g di funghi porcini secchi a pezzi
- 50 g di riso
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 150 g di farina tipo 0 + q.b.
- 100 g di burro a pezzi
- 1 uovo grande (circa 75 g)
- 1 cucchiaino raso di bicarbonato di sodio (3 g)
- 1 pizzico di sale
- 10 g di semi di canapa
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 217 kJ / 52 kcal
- Eiwitten
- 1.5 g
- Koolhydraten
- 4.5 g
- Vetten
- 3.1 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Budino al caffè e arancia
1 godz. 55 min
Pasta al vino
5 Min
Treccia di pan brioche ripiena
2h 20min
Bavarese alle nocciole
6h 40min
Canestrelli salati al formaggio e frutta secca
1 godz. 30 min
Tacchino ripieno con salsa all'arancia
2h
Panini ai pomodori sott'olio e peperoncino
3 godz. 35 min
Pan di castagne in treccia con noci, mandorle e nocciole
2h 30min
Tris di mousse con frollini integrali (vegan)
40min
Frollini salati al formaggio, olive e pomodori secchi
1 godz.
Risotto con asparagi, gelato al Parmigiano Reggiano e aceto balsamico
11h
"Birra" allo zenzero
10 min