Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 g di funghi porcini secchi a pezzi
- 50 g di riso
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 150 g di farina tipo 0 + q.b.
- 100 g di burro a pezzi
- 1 uovo grande (circa 75 g)
- 1 cucchiaino raso di bicarbonato di sodio (3 g)
- 1 pizzico di sale
- 10 g di semi di canapa
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 217 kJ / 52 kcal
- Eiwitten
- 1.5 g
- Koolhydraten
- 4.5 g
- Vetten
- 3.1 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema al moscato di Terracina con meringhe e frutta candita (di Francesca Romana Barberini)
30 min
Éclair alla crema di lamponi e pistacchi
12h
Gianduia
20 min
Meringata al cioccolato
9 Std. 25 Min
Tarte tatin di fichi con salsa dolce al caprino
40 min
Malto d'orzo
51h
Crema inglese
15 min
Zabaione
15 min
Bavarese alle nocciole
7 Std.
Chutney di barbabietola e crema al rafano
50 min
Chutney di zucca
1h 10min
Veneziane mignon
2h 30 min