Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla
- 60 g di zucchero
- burro q.b.
- farina tipo 00 q.b.
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
Crema al limone
- 200 g di zucchero
- 10 g di scorza di limone (senza la parte bianca)
- 3 uova grandi
- 120 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 100 g di burro
- 4 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda per 10 minuti e poi strizzata
Meringa
- 110 g di zucchero
- 30 g di acqua
- 3 albumi
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 3226 kJ / 771 kcal
- Eiwitten
- 12.1 g
- Koolhydraten
- 100.2 g
- Vetten
- 35.8 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Glassa al burro
10 min
Cupcake al cioccolato con ganache alle fragole
3 godz. 25 min
Pesche al forno ricoperte di meringa
45min
Glassa al burro
5 min
Glassa di zucchero
10 min
Éclair con caramello al burro salato
19h
Devil's food cake (Torta del Diavolo)
5h
Lemon meringue pie
3ч.
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3 Std. 30 Min
Mousse al cioccolato bianco e lamponi, con glassa a specchio e pandoro (di LuCake)
2 godz. 20 min
Macaron al cioccolato
24h
Ganache al cioccolato
12sa 20 dk