Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla
- 60 g di zucchero
- burro q.b.
- farina tipo 00 q.b.
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
Crema al limone
- 200 g di zucchero
- 10 g di scorza di limone (senza la parte bianca)
- 3 uova grandi
- 120 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 100 g di burro
- 4 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda per 10 minuti e poi strizzata
Meringa
- 110 g di zucchero
- 30 g di acqua
- 3 albumi
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 3226 kJ / 771 kcal
- Eiwitten
- 12.1 g
- Koolhydraten
- 100.2 g
- Vetten
- 35.8 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse al cioccolato bianco e lamponi, con glassa a specchio e pandoro (di LuCake)
2h 20min
Glassa di zucchero
10 Min
Pasta di zucchero
1h 10min
Bavarese su dacquoise alle nocciole con cremoso al cioccolato
11 Std.
Mini pavlove
2h 30min
Éclair come un Paris-Brest
5h
Lemon meringue pie
3h
Ganache al cioccolato bianco
12 godz. 20 min
Ganache al cioccolato
12 godz. 20 min
Omini di pan di zenzero
2h 5min
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20 Min
Canestrelli al profumo di vaniglia
1h 20min